MBYLLEN PANAIRET E DITËS SË VERËS
MBYLLEN PANAIRET E DITËS SË VERËS

Festimi i Ditës së Verës ka shënuar edhe mbylljen e edicionit të 21 të panairit trgëtar të mbajtur në pallatin e sportit Tomorr Sinani.Në këtë panair morë pjesë më shumë se 50 biznese të cilët prezantuan produktet e tyre.

Pjesëmarrja në panair është cilësuar si një mundësi e mirë për prezantimin e produkteve si dhe një mënyrë punësimi ndaj dhe dhjetëra biznese me rastin e festës tradicion ale të ditës së verës zgjedhin të prezantohen në këtë Panair.

Edisona Skenderi