Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, ditën e sotme  (e martë, dt.15) nuk priten reshje.

TEMPERATURAT

Sot (e martë, dt.15) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 15 / 23 °C

në vendet e ulëta: 15 / 25 °C

në vendet malore: 11 / 21 °C

ERA

Sot (e martë, dt.15) era pritet të fryjë e lehtë deri në mesatare.

ZJARRET NË PYJE

Sot (e martë, dt.15) pritet nivel “I ULËT” rreziku në të gjithë qarqet (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

Në qarqet Kukës dhe Korçë pritet nivel “I MODERUAR’’ rreziku në pjesën lindore të tyre.

72379194_1470420806445094_8935042180670554112_o.jpg