Kryeministri Edi Rama, ka reaguar pas lajmit te hidhur per ndarjen nga jeta te regjisorit te njohur Gjergj Xhuvanit.

Ne nje postim ne Facebook, Rama i pikelluar per ikjen parakohe te Xhuvanit, shprehet se iu deshen minuta te tere per ta besuar.

“O Zot! U deshën minuta të tëra ta besoja se ishte i vërtetë lajmi i humbjes së Gjergjit😥

Sa shumē gjëra për të thënë e sa pak fjalë mblidhen bashkë në këtë moment…

Miku i shtrenjtë dhe i mirë qysh nga kohët më të vjetra, regjizori Gjergj Xhuvani, nuk i çeli më sytë, pasi mbrëmë përfundoi në Romë, filmin e tij të ri

S’kam fjalë…”, shkruan Rama.