Mark E. Smith ka ndërruar jetë në moshën 60 vjeçare.

Ai ka qenë këngëtar dhe bashkëthemelues i grupit “The Fall”, shkruan Sky.

Përveç që ka kënduar, Smith, ka qenë i njohur edhe për tekstet që ka shkruar.

Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë menaxheri i grupit.