Në Lekbibaj, punonjësi i OSHEE, Selatin Paplekaj, duke riparuar rrjetin e tensionit të mesëm. Pavarësisht kushteve të motit dhe dëborës, ishte emergjente për të rregulluar linjën elektrike të 27 familjeve në Lekbibaj të Tropojës, njofton OSHEE.

ImageImageImageImage

/syri.net