Në kuadër të një hetimi disa mujor në Francë është shkatërruar një grup i së djathtës ektreme.

 

Sipas mediave ky grup kishte planifikuar sulm terrorist ndaj myslimanëve dhe hebrenjve.

Bëhet me dije se 5 persona janë arrestuar mes periudhës shtator 2018-maj 2019.

Ndërsa hetimi ka filluar pasi në mesin e 5 personave ka qënë dhe një polic i arrestuar në 7 shtator të vitit 2018.