Sipas Insititutit të Gjeoshkencave ditën e sotme (e hënë, dt.14) nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT

Sot (e hënë, dt.14) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 16 / 24 °C

në vendet e ulëta: 15 / 27 °C

në vendet malore: 11 / 21 °C

ERA

Sot (e hënë, dt.14) era pritet të fryjë e lehtë deri në mesatare.

72286082_1469350989885409_5386535828438646784_n.jpg