Nushi: Rrugetimi i policise ka qene i veshtire dhe plot sfida

Nën tingujt e himnit të fmamurit është përkujtiuar edhe në Elbasna krijimi i institucionit të Policisë. Drejtoria Vendore e Policisë së Qarkut Elbasan, përkujtoi 107 vjetorin e themelimit të institucionit më të rëndësishëm të garantimit të sigurisë . Në ceremoninë ku morën pjesë efektive nga të gjitha sektorët, drejtues institucionesh dhe familjarëve të efektivëve të rënë në krye të detyrës fjalën përshëndetëse e mbajti Zv/Drejtori i Policsë, Albert Nushi.

Rruga dhe sfidat ku policia e shteti ka ecur në këto 107 vite ka qënë e vështirë dhe pot vështirësi për butë ishte kryefjala e numrit 2 të policisë në Elbasan , i cili ndër të tjera vlerësoi sakrificën dhe vetëmohimin që bëjnë cdo ditë kolegët e tij në garantimin e rendit dhe sigurisë.

Z. Nushi nuk la pa përmendur dëshmorët e rënë në kye të detyrës, të cilët pas kanë lënë një boshllëk të madhe në familjet e tyre.

Në nder të ditës së policisë, por edhe të rënëve në ambjentet e brendshme të policisë us htru një koktej, kryesisht për familjarët e dëshmorëve të policisë.
EDLIRA XHERRI