Gjatë një kontrolli në një kamion postar policia ka zbuluar diçka tronditëse.

Mësohet se është gjetur brenda kamionit një kavanoz brenda së cilës ishte një tru njeriu.

Kamioni vinte nga territori kanadez, Toronto dhe destinacioni i saj ishte Kenosha, Wisconsin. Truri ishte brenda një dërgesë të etiketuar “Mësime antike”

Autoritetet deklarojnë se drejtuesi i mjetit nuk kishte asnjë dokumentacion për transportimin e organeve njerëzore. Pasi u sekuestrua nga autoritetet, kavanozi u dogj pasi ajo mund të mbarte viruse që mund të shkaktonin sëmundje të ndryshme.