Kryeministri  e ka nisur ditën duke uruar qytetarët për Ditën e Verës.

“Mirëmëngjes, – shkruan Rama në Fb. – dhe me këtë pamje diellore nga Elbasani ju uroj “Gëzuar Ditën e Verës”.