Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme duke na prezantuar me një ndër arritjet e radhës të qeverisë së tij.

Rama na ka treguar transformimin që po pësojnë qendrat shëndetësore në të gjithë vendin.

“MIRËMËNGJES — dhe me një shembull që tregon se si shërbimi parësor shëndetësor po ndryshon pak nga pak e rrënjësisht, ju uroj një javë të mbarë –’, shkruan Rama.

/