Kryeministri Edi Rama ka publikuar një foto të një pike basti të mbyllur. Krahas fotos, Rama komenton se vit si ky nuk ishte parë prej kohësh, duke iu referuar kapsollave dhe kumarit.

“Vit i Ri si ky pa kumar e pa kapsolla s’ishte parë prej shumë kohësh😊E pastë këmbën e mbarë deri në fund”, shkruan Rama.

Ted

Pas mbylljes së basteve sportive qeveria është shprehur se do të marrë përsipër që të kryejë një program rikualifikimi për ata që do të mbeten të papunë

/.BalkanWeb