Revoltohet Rudina Magjistari: Mos mi shtoni vitet kot
Revoltohet Rudina Magjistari: Mos mi shtoni vitet kot

Rudina Magjistari është një nga moderatoret më të dashura dhe më të komentura në mediat shqiptare.

Së fundmi, janë publikuar lajme mbi moderatoren ku është përmenduar edhe mosha e saj.

Në to thuhet se Rudina është 44-vjeçe por kjo e fundit është revoltuar, duke i konsideruar të dhënat të rreme.

Ajo ka reaguar me anë të një postimi në Instgram, ku iu është drejtuar mediave që të mos ia shtojnë vitet, duke mos dashur të tregojë moshën.

Gjithashtu ajo shprehet se nuk i duhet besuar as Wikipedias.

Në kërkime e bëra në Wikipedia, Rudina rezulton se ka lindur në vitin 1970.

Pra sipas faqes më të rëndësishme në internet për kërkime e informacioneve, rezulton se ajo është 48-vjeç