Santa Claus vjen ndryshe tek ju këto Krishtlindje
Santa Claus vjen ndryshe tek ju këto Krishtlindje

Ne jemi mësuar të shikojmë Santa Klausin në mes të dëborës, me slitë e elf duke u shpërndarë dhuratave fëmijëve.

Por këto Krishtlindje, Santa ka ardhur tërësisht ndryshe. Me një maskë zhytjeje ai notoi në një akuarium gjigand mes krijesave të shumëllojshme.

Fëmijët ndoqën spektaklin që dhuroi Santa Clausi nga jashtë dhe u argëtuan ndërsa fotografonin.

Ngjarja ndodhi në Paris dhe tani është kthyer në një traditë vjetore në festat e fundvitit.