Një nënë dhe baba u përpoqën të shpërbënin trupin e vajzës së tyre në acid pasi ajo u mbyt në banjë aksidentalisht.

Mbetjet e trupit të 2 vjeçares ose eshtrat e Rebecka Zavala u gjetën në një kovë në garderobë.

Prindërit, Monica Dominguez dhe Gerardo Zavala-Loredo u arrestuan në shkurt pasi policët kontrolluan apartamentin e tyre në Qarkun Webb, Teksas.

Sipas policisë, Dominiguez tha se Rebecka u mbyt aksidentalisht pasi ishte pa mbikëqyrje, shkruan The Sun

Të dy prindërit u burgosen pasi u deklaruan fajtor këtë të premte.

Zavala-Loredo u dënua për 14 vjet, ndërsa Dominguez me 20 vite burg.

Asnjëri prind nuk u akuzua për vrasje pasi eshtrat e Rebeckas ishin shumë të dëmtuara për të përcaktuar një shkak të vdekjes.

Sipas policisë, Dominiguez tha se Rebecka u mbyt ndërsa ajo po luante pa mbikëqyrje.

Katër fëmijë të tjerë të këtij çifti, mosha e të cilëve varion nga një në 11 vjeç, u vendosën në kujdesin e Shërbimeve të Mbrojtjes së Fëmijëve.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/