Pas suksesit të komedisë së trishtë  “Babai” dhe komedise Boeing Boeing me datë 9 Dhjetori vjen super shfaqe.
Nje SHOW kabare e vecante nga Franca vjen në Teatrin Skampa në premieren e Music-Hall Show “ Laurette de Paname”

« Zotërinj fatlumë, ju do të zbuloni sensualitetin e ndërrimit të kostumeve live në skenë ! Zonja, ju do të dëgjoni me zë të lartë atë çka mendoni me zë të ulët ! ». Laurette de Paname ia del më së miri të përshkojë historinë e parizianes përmes portreteve të larmishme në ngjyra. Një « Laurette » që kryeson faqet e para të revistave, kërcimtarë nga Moulin Rouge, një fizarmoniçist, artistë që do t’ju shëtisin në rrugët e Frances. /E.xh