Sipas llogarive tërmetet në vendin tonë kanë qenë të pandjeshëm gjatë natës apo edhe paradites së sotme, ndërkohë që duket se edhe numri i tyre dhe intesiteti vjen në rënie.

Kështu, sikurse shihet nga tabela, nga ai i mbrëmshmi i orës 21.00 që kishte magnitudë 4.4 ballë dhe u ndje në të gjithë vendin, gjithë të tjerët kanë qenë të lehtë, dhe thuajse të pandjeshëm, raporton newsbomb.al.

Nga ora 21.00 e mbrëmjes së djeshme, kanë rënë gjithsej 13 tërmete dhe asnjëri prej tyre nuk ka qenë I fortë që të zgjojë shqiptarët nga gjumi.

termeti iii.jpg