Kryetari I Bashkisë Elbasan z.Qazim Sejdini I shoqëruar nga  Kryetari I Grupit Parlamentar të PS z.Taulant Balla  dhe Prefekti I Elbasanit z.Gledian Llatja kanë vizituar ambientet e rikostruktuara të qëndrës shëndetësore në njësinë administrative Tregan.

Falë investimit të konsiderueshëm tashmë kjo qëndër shëndetësore do t’ju shërbejnë banorëve të zonës në kushte dinjitoze për një shërbim të mirëfilltë shëndetësor

.Me ambientet e reja të rikostruktuara qëndra shëndetësore në Tregan plotëson të gjitha kushtet bashkëkohore dhe higjeno-sanitare të kërkuara.

E.Skenderi Elbasani news.al