Tërmeti 6.4 ballë ka lënë pasoja edhe në godinën e Kryesisë së Kuvendit.

Dëme janë evidentuar në fasadën e jashtme të ndërtesës por edhe në ambinetet brenda saj.

Pas konstatimit të tyre, ka filluar menjëherë rikonstruksioni dhe janë vendosur skelat për të riparuar muret e jashtme të godinës.

k1.jpg

k2.jpg

k4-1024x768.jpg