VIOLINA ME SHUME SE UNE
Nje super mbremje ne Teatri Skampa Elbasan
Zeqir Sulkuqi dhe Miqte
Vijne ne nje koncert plot ngjyra dhe me shume te ftuar.
Dirigjent – Eno Koço
Dhe Orkestra Filarmonike e Qytetit
te Dielen dt 10 Nentor. Ora: 19:00
Hyrja vetem me Ftesa.