Këngëtarja Xhensila Myrtezaj mbrëmë e ka festuar ditëlindjen e saj të 25-të.

I gjithë organizimi ishte madhështor, me lule e qirinjë ndërsa edhe atmosfera ka qenë në nivel.

Të paktën kështu dukej nga imazhet që ajo dhe Besi kanë ndarë me ndjekësit në rrjete sociale.

Madje ajo me ndjekësit ka ndarë edhe dhuratat që ka pranuar e nga markat në kutitë shihen se janë të shtrenjta ani pse në detaje nuk ka dashur të tregoi as kush ia ka dhuruar e as çka janë saktësisht.

Kujtojmë se këngëtarja shqiptare këtë ditëlindje e ka pasur të veçantë pasi e priti vetë e dyta, me bebin në bark.