Krahas përmirësimit të infrastrukturës rrugore dhe hapjes së shkollave të reja, bashkia e Tiranës ka mundësuar hapjen e bibliotekës së Kombinatit ku të gjithë të apasionuarit pas leximit do të mund të kalojnë kohën e tyre, ndërsa mund të funksionojë shumë mirë edhe si një qendër komunitare.

Projekti i ri për Bibliotekën e Kombinatit në njësinë 6 filloi nga puna sipas premtimit për moderinizmin dhe rehabilitimin e ambientit.

Lexuesit e komunitetit do të kenë shumë shpejt mjedisin e tyre të qetësisë dhe përvetësimit të kulturës mbi njohjen e botës së librave. z.tosku/