E shtunë,25,Maj,2019
Abonohu Abonohu
Tweet Ndjekesit
Follow Ndjek
Pëlqeje Pëlqeje

Elbasani Sot

Bashkia Elbasan kthen në traditë “Funar Fest”, në datë 26 organizon...

Bukuria magjepsëse e natyrës zbulohet nga “Funar Fest” FUNAR FEST  vjen të djelën me datë 26 në edicionin e saj të tretë për ato...

Rruga “Maria Dhama” si ka qenë dhe si e ka shëndërruar...

Bsshkia Elbasan ka bërë investime të mëdha për të përmirësuar infrastrukturën jo vetëm të qendrëa së qytetit por kudo. Një prej investimeve është edhe...

STUDENTET E PUNËS SOCIALE, PRAKTIKË NË BASHKINË ELBASAN (Video)

Studentët e punës sociale në Elbasan të motivuar edhe nga pedagogët janë duke kryer praktikat e punës në institucione të ndryshme. Për t’u njohur...

Miratohet ligji për trajtimin financiar të minatorëve, naftëtarëve dhe metalurgëve, reagon...

Deputeti më i ri i Elbasanit, Florenc Spaho me anë të një postimi në Facebook ka falenderuar të gjithë deputetët që e kanë votuar...

708 rezonanca në 4 muaj në spitalin rajonal të Elbasanit

Përmirësimi i shërbimit dhe aparaturat e reja në spitalet rajonale u kanë ardhur në ndihmë me qindra qytetarëve të cilët nuk kanë nevojë të...

EDICIONI INFORMATIV 23 MAJ 2019 (VIDEO)

KËSHILLI MIRATON RAPORTIN E MONITORIMIT TË BUXHETIT TË BASHKISË Bazuar në ligjin për menaxhimin e sistemit buxhetor, Bashkia e Elbasanit i dorëzoi Këshillit Bashkiak...

PRODHIMI VENDAS NDIKON NË ULJEN E ÇMIMEVE (VIDEO)

Në tregun e fruta-perimeve në Elbasan çmimet kanë pësuar rënie të konsiderueshme. Sipas Drejtorisë së Bujqësisë, rënia e çmimeve ka ardhur si pasojë e...

KËSHILLI MIRATON RAPORTIN E MONITORIMIT TË BUXHETIT TË BASHKISË

Bazuar në ligjin për menaxhimin e sistemit buxhetor, Bashkia e Elbasanit i dorëzoi Këshillit Bashkiak raportin e monitorimit të buxhetit për 4 mujorin e...

K. TUSHA, A. SADIKU DHE A. TODRI, QYTETAR NDERI TË ELBASANIT

Këshilli Bashkiak i Elbasanit i dha titullin “Qytetar Nderi” tre personaliteteve të nderuara në fusha të ndryshme ku kanë ushtruar aktivitetin e tyre. Tenori i...

BIODIVERSITETI DHE RËNDËSIA E TIJ (VIDEO)

Për herë të parë dita e Biodiversitetit është përkujtuar nga Komiteti i dytë i Ansamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara më 29 Dhjetor1993,...

NA NDIQNI

28,803FansaPëlqeje
1,006NdjekësitNdjek
83NdjekësitNdjek
196AbonentëAbonohu

MË TË PËLQYERAT

Emigrantët e vendeve të Lindjes drejt Shqipërisë, instalohen në kufi forcat e FRONTEX, Rama...

Duke nisur nga dita e sotme i gjithë kufiri mes Shqipërisë dhe Greqisë do të monitorohet nga 50 oficerë të FRONTEX në një marrëveshje...

K. TUSHA, A. SADIKU DHE A. TODRI, QYTETAR NDERI TË ELBASANIT

Këshilli Bashkiak i Elbasanit i dha titullin “Qytetar Nderi” tre personaliteteve të nderuara në fusha të ndryshme ku kanë ushtruar aktivitetin e tyre. Tenori i...

Furnizimi i cigareve, DPT: Llogaritja e TVSH-së dhe përcaktimi i çmimit maksimal

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar të gjithë furnizuesit e cigareve mbi llogaritjen e TVSH për këtë mall, çmimit dhe faturimeve të furnizimit. Disa...