Aplikacioni E-Konsullata u shërben qytetarëve shqiptarë që të marrin informacione rreth një vendi të ri përpara se të shkojnë me pushime.

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme thekson se, të gjitha ata që po planifikojnë të bëjnë pushime dimërore pas Vitit të Ri, mund të informohen nëpërmjet këtij aplikacioni për vizat, klimën, monedhën dhe të gjitha që duhet të dihet për çdo vend para se të udhëtojnë.

“Informohuni nga aplikacioni i MEPJ E- konsullata për vizat, klimën, monedhën & të gjitha i që duhet të dini për çdo vend të para se të udhëtoni”, thekson MEPJ.

/atsh