Ministri i Brendshëm, Fatmir  Xhafaj ka dal sot një konferencë urgjente për shtyp.

Pjesë nga deklarata:

Shumë kanë folur këto ditë në emër të ligjit dhe të morali, në lidhje me pozicionin tim si ministri i brendshëm, në raport me një vendim të Italisë dhe  një bisedë.

Nëse do të ishte për një pjesë të atyre në të mirën e përbashkët janë të paktë këta njerëz, janë rrekur të më tregojnë ligjin dhe të më vendosin përballë pasqyrës së moralit.

Vijon…

Elbasani News