Mësohet se sot pasdite Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me presidentin e Republikës, Ilir Meta.

Takimi është zhvilluar në zyrën e këtij të fundit në Presidencë dhe ka zgjatur afro 30 minuta.

Ende nuk ka një komunikim zyrtar por paraprakisht mendohet se takimi ka pasur në qendër të tij çështjen e negociatave me Greqinë.

Lajmi do të jetë në përditësim…

Elbasani News