Oshe njofton të gjithë abonentët e rajonit të Elbasanit se për  shkak të punimeve të planifikuara në celësin 10kV dhe ato 6kV në nënstacionin Mjekës, në datën 6 Nëntor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Elbasan.

Remonti do të kryhet gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.

Pa energji do të mbeten: Bathës, Kuqan, Llixha, Pompa Uji Shirgjan, Tregan, Trepsenisht, Gjinar, Zavalinë, Bodur, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushë Kuqe, Shelcan, Xhibresh.

Edlira Xherri