E ngrëna e darkës mund t’i prishë shumë shpejt planet tuaja për të mbajtur dietë, ose të paktën kjo është ajo që kemi dëgjuar gjithmonë.

E vërteta është se nuk është domosdoshmërisht e ngrëna gjatë një ore të caktuar ajo që nuk na lejon të vazhdojmë dietën tonë, por sasia dhe lloji i ushqimeve që konsumojmë.

Nëse e gjeni stomakun tuaj duke rënkuar përpara se të shkoni për të fjetur gjumë, ju duhet të konsumoni diçka patjetër, mjafton që të jetë një ushqim me kalori të ulëta, i cili do t’ju frenojë brengat e urisë e njëkohësisht nuk do të ndikojë për keq në shëndetin tuaj.

1. Perime si karote, selino, kastravec, brokol, lakër

2. Fruta të thata dhe fruta si molle, pjeper, shalqi, luleshtrydhe, boronica, kivi, portokall

3. Çokollatë fondente (e zeze, 80 %)

4. Kosi

5. Kokoshka

Elbasani News