Ansambli “Isuf Myzyri” ishte në Tetovë të Maqedonisë së Veriut për t’u bërë pjesë e kremtimeve të aktiviteteve “Tetova Feston Nëntorin”. Mes shumëllojshmërisë së aktiviteteve të zhvilluara , përfshirë edhe ato të sportive dhe artistike ishte edhe festivali i këngës qytetare Teuta.

Në këtë festival, ansambli Isuf Myzyri në qytetin e Elbasanit, u prezantua me një repertor të pasur, i cili u pëlqye mjaft nga të pranishmit.

Drejtori i orkestrës, Sami Kaziu, flet për detajet e aktivitetit të organizuar ne Tetovë.

Ky është edicicioni i 7-të i festivalit të këngës qytetare që zhvillohet në Tetovë.